OUR STORY

BUBBLE WAFFLES RO
De unde venim

Acest gen de waffle isi are originea in anii ’50, in Hong Kong si Macau, China, fiind comercializata ca ‘street food’ si considerata o mancare traditionala chinezeasca.


Aceasta se consuma initial in forma simpla, dar mai tarziu oamenii au inceput sa adauge si alte ingrediente pentru a o face mai gustoasa, si anume: inghetata, nutella, fructe, frisca etc.


In anii ’70 au inceput sa apara si pe strazile din New York City, pregatite traditional de catre chinezii care si-au mutat vietile in aceasta metropola.


Nu de multa vreme aceste produse au aparut si pe piata europeana, cu un impact destul de major pe retelele de socializare, in special datorita aspectului delicios pe care il prezinta.
 

Cine suntem

Bubble Waffles®  este un concept romanesc, dezvoltat de doi tineri antreprenori constanteni, Cristian Chifoi si Cristian Matei, alaturi de o echipa tanara si dinamica, care si-au dorit sa aduca un desert inedit pe piata din Constanta, pentru toti pofticiosii.


 Vino in locatia din Centrul Vechi al Constantei, Strada Vasile Alecsandri, nr. 7 (vis-a-vis de Muzeul de Arta Populara) si intra in comunitatea dulce Bubble Waffles® 

Incontro mergem

In 2020 se urmareste intrarea pe piata din Bucuresti si apoi Cluj, iar pana in anul 2022, conceptul Bubble Waffles® va fi prezent in peste 10 orase mari din Romania.

Follow us on Instagram

  • Black Instagram Icon

ADDRESS

 

Strada Vasile

Alecsandri Nr 7

(Centrul Vechi)

CONTACT

 

Tel: 0723 021 336

 

HOURS

 

OPEN DAILY

10AM-10PM

MAILING LIST

©2019 by BubbleWafflesRo