top of page

Let's do Biz

Franciza Bubble Waffles

​Locația din Constanța (prima locație permanentă), a ajuns de la o cifră de afaceri, din primul an, de 80.000 euro, la circa 200.000 euro în 2022. În 2023 estimările sunt cu 15% mai mari, datorită strategiei continue de creștere a veniturilor și a marketing-ului potrivit. Creșterea a fost progresivă, chiar și după evenimentul pandemic care a pus toată industria într-o stare precară.

image00005_edited.jpg

Locația din Brașov, care a fost prima locație oferită în franciză în 2021, ajunge în 2023 la o cifră de afaceri de peste 250.000 euro, după doar doi ani de funcționare. Datorită procedurilor și proceselor standardizate din cadrul francizei Bubble Waffles, timpul necesar de atingere a target-ului cifrei de afaceri de 200.000 euro, pe care îl urmărim alături de partenerii noștri, este mult mai scurt față de locația din Constanța (prima locație).

Locația din Iași, este prima locație în franciză, sub formă de insuliță în mall, care după un an de la deschidere, a produs 180.000 euro cifra de afaceri, pe 17 metri pătrați de funcționare. Continuând implementarea, din ce în ce mai fermă, a standardelor Bubble Waffles, target-ul pentru cifra de afaceri, din al doilea an de funcționare, va fi 200.000 euro pentru franciză de tip insuliță. Scopul nostru principal este creșterea anuală a cifrei de afaceri, până când 200.000 euro anual devine un standard atins din primul an de funcționare pentru francizatii noi care se alătură rețelei.

Screenshot 2023-08-16 at 20.49.47.png

Bubble Waffles este marcă înregistrată la OSIM

 

Partenerii noștri (francizatii) beneficiază de protecția brand-ului , în timp ce alte afaceri locale încearcă să imite ceea ce conceptul Bubble Waffles a impus pe piață, și anume un standard ridicat al produselor și modul de servire care evoluează anual, aducând cifre mai mari în afacerile lor.

 

Scopul nostru este să ajutăm antreprenorii locali, care se alătură rețelei noastre, să câștige exponențial mai bine, cu risc mult mai scăzut, decât într-o afacere proprie, riscantă, fără niciun fel de ajutor, care în majoritate intră în faliment în primii doi ani de funcționare.

Condiții de obținere a francizei

• să fii hotărât să faci afaceri, fără să ai dubii

• nu necesită experiență în afaceri (există training asigurat și suport constant de la francizor)

• implicare 100% în afacere, mai ales în primul an de activitate

• bugetul tău de investiție să aibă un extra 10-20% asigurat, pentru neprevăzute
• să fii dispus să înveți lucruri noi în fiecare zi
• să fii dispus să reinvestești cât mai mult în primul an de activitate (astfel se solidifică brand-ul și

la nivel local)

Detalii despre franciză

Investiție inițială: de la 40.000euro
Locații ideale: centre culturale (centru vechi, centru nou, zone de promenadă etc.); centre comerciale (locație food court, insuliță în mall)
Amortizare: 12-24 luni (depinzand de antreprenor)
Cifra de afaceri anuală (estimată, depinzând de locație): 150.000-200.000euro

Profitabilitate lunară (depinzând de sezonalitate): 2000-5000euro

Target creștere anuală a cifrei de afaceri: 10-15%

 

 

 

EXTRA:
Din 2023, se poate accesa un program bancar pentru finanțarea afacerii tale în franciză, care îți poate oferi o dobânda bună pentru un credit fără colateral, și care îți poate completa bugetul de investiție, dacă acesta este insuficient.

Spre exemplu, dacă ai 25.000 euro ca buget de investiție, și ai nevoie de un extra 20.000 euro, se poate obține diferența prin programul bancar, iar franciza Bubble Waffles se încadrează în acest program.

bottom of page